Az Edólekvárok 2016-ban azért születtek, mert háziasszonyként a fejembe vettem, hogy falusi földünk termésének minden áldását családom számára az asztalra teszem. A fogyasztói kör a következő évben bővült a barátok és ismerősök személyével, s aztán a sok pozitív visszajelzés szárnyakat adott. Így lett a kedvenc foglalatosságból szenvedély, a fakanálforgatás pedig napi szintű elfoglaltsággá nőtte ki magát. A lekvárokat követték a chutney-k, zöldségkrémek, pesztók, évről-évre bővítve az elérhető termékek repertoárját. A termékek jelenleg Sopronban és környékén, viszonteladóknál érhetőek el... :)

2020-ban RenKával közösen létrehoztunk egy műhelyt Fertőszéplakon, amely elképzelésünk szerint teret enged egy közösségi alkotóháznak, ahol a saját termékeink előállítása mellett lehetőség nyílik különböző tervékenységek létrejöttének is: csoportos kóstoltatások, workshopok, vendégfogadások.

Tevékenységem jövőjét a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban látom, RenKa pedig a gyógy- és fűszernövények feldolgozására helyezi a fókuszt. A közös tető alá hozott két kis kézműves vállalkozást törekszünk lelkesedéssel, hittel és kiapadhatatlan munkabírással végezni.

Írj nekem!

Partnereim

elgusto logo1 erhardt logo kofferbar  logo by    malacpofa   rozetta   tornacos logo