Posztom címe nem holmi panaszkodás akar lenni, sőt: tüzet akarunk éleszteni elképzeléseinkbe, meleget árasztani, mint a durranásig megrakott kályha, mely ontja a meleget és a kormos kéményeken szállongó füst vinné a hírt, hogy ami most van, az is NAGYON JÓ!

Szóval, panaszra semmi ok, alkalmazkodunk, mert tudjuk, hogy az alkalmazkodás a túlélés záloga és csendben tesszük a dolgunk.

Most éppen az a dolgunk, hogy az év közben megtermelt, előállított és elkészített termékeinket a figyelmetekbe ajánljuk. Karácsony közeledtével termékeinket csomagokba kínáljuk, hogy nektek csak annyi dolgotok maradjon: névreszóló címkével ellátni és a karácsonyfa alá helyezni a portékáinkat.

Szívügyünk a termelői munkánk, az alkotásunk! Tudjuk, hogy termelői élelmet akkor fog vásárolni a vevő, ha bizalom alakult ki készítője iránt.

Mi, most itt ajánljuk portékáinkat:

Edó karácsonyi ajánlatai:

  • 2-es csomag hullámkarton füles dobozban, választhatsz 2 üveg kézműves lekvárt. Ára: 2350 Ft.
  • 3-as csomag hullámkarton füles dobozban, választhatsz 3 üveg lekvárt vagy zöldségkrémet. Ára: 3490 Ft.


RenKa karácsonyi ajánlatai:

  • 2-es csomag papírtáskában, választható 2 termék szabadon: szörp, tea, fűszersó. Ára: 1600 Ft.
  • 3-as csomag papírtáskában, 3 terméket tartalmaz: szörp, tea, fűszersó. Ára: 2400 Ft.


Közös karácsonyi gasztrobox:

  • 3 terméket tartalmazó csomag, díszdobozban, szaténszalaggal: gyógynövény szörp 250 ml, 1 üveg 180 gr-os karácsonyi Izabella szőlőlekvár, 1 tasak 20 gr-os gyógynövénytea. Ára: 3550 Ft.
  • 5 terméket tartalmazó csomag, díszdobozban, szaténszalaggal: gyógynövény szörp 250 ml, 1 üveg 180 gr-os karácsonyi Izabella szőlőből készült lekvár, 1 tasak 20 gr-os gyógynövénytea, 1 db 100 ml-es füge chutney, 1 üveg 100 ml-es fűszersó. Ára: 4750 Ft. 

Rendeléseiteket e-mailen, telefonon, messengeren várjuk, a bizalmat pedig előre is nagyon köszönjük!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-20-416 7504 vagy 06-30-620 1631

 

Szeretettel:

Edó és RenKa

 

Írj nekem!

Partnereim

elgusto logo1 erhardt logo kofferbar  logo by    malacpofa   rozetta   tornacos logo